1204Gratis erbjudanden

Bortskänkes på Blocket

Senast uppdaterad: 28 november, 2013

Blocket

Hitta allt som bortskänkes på Blocket. Med denna guide ska jag hjälpa dig att finna saker som skänkes av både privatpersoner och företag där du bor.

På sajten har jag funnit flera prylar som t.ex. mobiler, TV, sängar, kontors- och köksstolar, bord, pallar, skrivbord, soffor, spis, kyl/frys, musikinstrument och mycket annat. Nya prylar som skänks tillkommer regelbundet från hela Sverige året runt. Ta del av dessa tips för att du ska kunna fynda:

Bevaka ditt område
Bevaka den staden du är beredd att hämta sakerna. Bor du i t.ex. Stockholm, välj direktlänken nedan. Du kan också fylla i din stad i sökrutan på Blocket.
Uppdatera sidan
Gör uppdateringar av sidan regelbundet, det tillkommer nya saker varje timme i större städer. Många populära prylar försvinner snabbt från Blocket. Oftast är det först till kvarn som gäller.
Transport
Eftersom du oftast får hämta sakerna själv kan det behövas tillgång till bil/lastbil om du letar efter större prylar t.ex. soffa, kylskåp, tvättmaskin, sängar osv. Ibland önskas det att du hämtar ut saker inom en viss datum. Det kan löna sig att vara beredd med bil.

Direktlänkar

Dessa direktlänkar går till Blockets bortskänkes olika städer: Stockholm och Göteborg samt en för hela Sverige. Lycka till att finna det ni önskar!

  1. Stockholm
  2. Göteborg
  3. Hela Sverige

Om Blocket

Blocket är en handelsplats där du kan köpa och sälja prylar men även hitta saker som ges bort.

Att skänka bort sina prylar sker av olika anledningar: Flytt, slitage, inköp av något nytt som ersätter det gamla eller bara för folks generositet. Att inte slänga bort prylarna gör dessutom gott för både natur och miljö.

Om ni behöver hjälp att hitta vad som skänks bort i er stad, så går det fint att kontakta oss. Ange er stad och vad det gäller i formuläret. Om du gillar denna guide, gilla oss gärna på Facebook.

Du kanske är intresserad av:

Facebook sida för Gratishuset.se
Följ oss på Facebook

Vi är över 2200 som får tips på gratis saker och erbjudanden regelbundet på Facebook.